După mai multe zile de la vizita Papei Francisc în România, a ieşit la iveală un episod mai puţin obişnuit.

Un preot aflat între invitații speciali, la ceremonia susținută de Papa Francisc pe Câmpia Libertății din Blaj, a observat, căzut pe podea, un plic, în toaleta la care aveau acces doar o parte dintre invitații la eveniment, mai precis VIP-urile.

Văzând că în plic se afla o sumă importantă, mai exact 5.000 de euro, preotul l-a predat imediat polițiștilor care asigurau ordinea, iar aceștia au început cercetările pentru a afla cine a pierdut banii.

IPJ Alba confirmă că o persoană din rândul pelerinilor prezenți la ceremonie a găsit și a predat polițiștilor respectivul plic cu bani, dar suma nu a fost încă revendicată.

„A fost, duminică, într-un anumit loc de pe Câmpia Libertății din Blaj, în timpul vizitei Papei Francisc, un plic ce conținea o sumă de bani.

Nu putem da mai multe detalii, deoarece există o procedură prin care persoana care revendică un bun pierdut trebuie să ofere mai multe informații despre acesta și despre.

Potrivit procedurilor legale, dacă într-o anumită perioadă nu apare nicio persoană care să poată dovedi că este posesorul bunului pierdut, acesta intră în posesia statului”, a declarat Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, potrivit Mediafax.

252 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here