Caută
Close this search box.

Ce se întâmplă la PNL Bucureşti e doar începutul. Urmează noi şocuri

Conducerea PNL intenţionează să-l înlocuiască pe Florin Alexe de la şefia PNL Sector 3, o decizie luată de liberali în martie 2018, dar care a întârziat să fie pusă în aplicare.

Motivul schimbării lui Florin Alexe, de câteva zeci de minute demisionar, este pactizarea cu PSD, în contextul relaţiei şi colaborării sale cu primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă.

Şi Cristian Olteanu urma să fie demis de la şefia PNL Sector 5, au spus surse din conducerea PNL, aşa că a preferat să o ia pe scurtătură şi să-şi dea el demisia înainte să fie scurtat de cap.

Şi deputatul PNL Viorica Cherecheş, mama primarului de Baia Mare, Cătălin Cherecheş, urmează să fie exclus din partid.

Liberalii maramureşeni au votat, în Comitetul Director Judeţean, cu majoritate covârşitoare, demararea procedurilor de excludere din partid a deputatei Viorica Cherecheş. Propunerea a fost făcută de preşedintele organizaţiei, Ionel Bogdan, şi a fost susţinută prin vot de Comitetul Director.

Motivele prezentate de preşedintele PNL Maramureş sunt legate de neimplicarea Vioricai Cherecheş în campania electorală recent încheiată şi de prezenţa sa în această campanie alături de premierul Viorica Dăncilă şi de preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

Decizia organizaţiei PNL Maramureş urmează să fie supusă votului în Biroul Permanent Naţional al partidului, deoarece Viorica Cherecheş este deputat.

Ludovic Orban şi Rareş Bogdan au anunţat încă de acum o lună că aleşii PNL care nu se implică adecvat în campania electorală vor trebui să suporte consecinţele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri