O persoană a fost electrocutată duminică, în Capitală, pe podul CFR Herăstrău, în urma contactului cu liniile electrificate, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

La locul incidentului intervin echipaje SMURD, o autospecială cu apă şi spumă şi detaşamentul special de salvatori. Din primele informaţii, se aşteaptă decuplarea curentului pentru a se putea interveni.

Circulaţia trenurilor spre mare este momentan blocată.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a anunțat ULTERIOR că două persoane au fost electrocutate pe podul CFR Herăstrău. Autoritățile au intervenit de urgență.

Două persoane au fost electrocutate, duminică, în Capitală, pe podul CFR Herăstrău, în urma contactului cu liniile electrificate, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

La locul incidentului intervin echipaje SMURD, o autospecială cu apă şi spună şi detaşamentul special de salvatori. Din primele informaţii, se aşteaptă decuplarea curentului pentru a se putea interveni.

Potrivit unor informaţii încă neconfirmate oficial, o persoană a păstruns într-o zonă în care accesul pietonal este interzis, cu scopul de a-şi face o fotografie selfie, moment în care a atins liniile de contact şi a fost electrocutată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 2 =