Caută
Close this search box.

Codrin Ștefănescu, cu loialitate: S-au produs abuzuri inimaginabile. Liviu Dragnea este deținut politic

liviu dragnea

Codrin Ștefănescu a declarat, sâmbătă, la congresul Partidului Social Democrat că fost lider al partidului, acum în închisoare, este deținut politic.

Codrin Ștefănescu a afirmat că el nu și-a lăsat niciodată colegii la greu, relatează Mediafax.
Nu pot să uit că, în România, în țara mea ani, de zile s-au produs abuzuri inimaginabile și că în această sală sunt oameni care au fost atacați de aceste abuzuri. Nu pot să uit că în această sală avem primari și persoane umilite. Am fost alături inclusiv de liderul nostru. Astăzi Liviu Dragnea este pur și simplu deținut politic. Am trecut prin multe bătălii și suferințe împreună. Suntem un partid greu încercat. În fiecare zi am trecut prin așa ceva. Țin minte un eveniment la care mulți ați participat, la botezul băiatului meu. În care mulți membrii au discutat cu aviocati dacă se pot vedea unul cu altul. Prin asta am trecut„, a declarat Codrin Ștefănescu.
Fostul secretar general PSD a precizat că el nu-și va lăsa niciun coleg la ananghie niciodată.
Nimeni nu a putut să ne pună botniță nouă. Nu mi-am făcut pliante pentru că știți cine sunt. Pentru toate nopțile și zilele voastre nedormite. Pentru că v-ați neglijat familia, în bătăliile pentru cei dragi, pentru toate lucrurile, eu personal, ca fost secretar general mă plec cu respect în față voastră și va mulțumesc„, a completat Codrin Ștefănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri