Caută
Close this search box.

Compania de Drumuri, contracte pentru Bogdan Chirieac, via PSD

bogdan chirieac

Narcis Neaga, directorul general al CNAIR, a plătit 43.000 lei firmei DC News, controlată de Bogdan Chirieac, pentru a beneficia de o imagine favorabilă și știri pozitive. Contractul a fost atribuit direct, în prima jumătate a lunii decembrie a lui 2018.

Analistul Bogdan Chirieac s-a aflat și pe ștatul de plată al PSD, de la care a încasat nu mai puțin de 1.157.149 lei pe firma Press Media Electronic SRL.

Pe 7 decembrie 2018, CNAIR a cumpărat direct „servicii consultanță pe comunicare și implementarea strategiei la nivel CNAIR SA”, deși CNAIR are propria Direcție de Comunicare în care lucrează aproximativ 15 oameni. Contractul a fost atribuit firmei DC News, controlată de fostul jurnalist și analist Bogdan Chirieac.

Două zile mai târziu, Narcis Neaga s-a dus în studoiul DC News, unde a acordat un interviu de o oră, un minut și zece secunde. „Avem 100 de km de autostradă construiți”, se lăuda Neaga. Ulterior, Institutul Național de Statistică a publicat datele oficiale care arătau că în 2018 au fost finalizați doar 60 de kilometri de autostradă.

Unul dintre consilierii personali ai lui Neaga a spus, sub protecția anonimatului, că acel contract a fost atribuit mai mult pentru ca șeful drumurilor românești să se bucure de o imagine pozitivă.

„Dacă se dădeau banii la o televiziune, urlau celelalte. Așa că s-a optat pentru dcnews.ro pentru că acolo este și profesorul Val Vâlcu. Din câte îmi aduc aminte, a lucrat și el la strategia de comunicare. S-a făcut! Dacă vă uitați pe site-ul DC News, o să vedeți doar știri pozitive despre Neaga, deși toată lumea urlă că nu avem drumuri.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri