Caută
Close this search box.

Concurentă la ”Românii au talent”, UCISĂ cu bestialitate. Ați văzut-o în acest sezon!

Tragedie! Avea doar 33 de ani  și a participat la show-ul „Românii au talent”, sezonul 9, cu un superb număr de acrobație. Iar acum … a fost ucisă! Potrivit anchetatorilor care se ocupă de cumplitul caz, chiar iubitul celei omorâte cu bestialitate ar fi fost autorul cumplitei fapte!

El a fost arestat imediat după crimă. Autoritățile au făcut publice detalii cutremurătoare despre cum a fost ucisă talentata artistă ucraineană Alla Klyshta, pentru că despre ea e vorba.  Bărbatul este și el acrobat și lucra la un circ local, din Germania.
Alla Klyshta avea de onorat o invitație la Europa Park din Frankfurt, în urmă cu mai bine de o săptămână. Din nefericire, ea nu a apărut ca să facă spectacolul pe care îl promisese, iar organizatorii și-au dat seama că ceva nu este în regulă. Ulterior, fratele ei a venit din Ucraina în Germania și a dat-o dispărută, relatează jurnaliștii de la sol.de. După numeroase căutări și cercetări, corpul acrobatei de 33 de ani a fost descoperit în apele râului Rin, în apropiere de Rust, o comună din landul Baden-Württemberg, relatează cancan.ro
Surse din ancheta au dezvăluit că ea nu a fost ucisă în locul în care a fost găsit trupul său, potrivit mannheim24.de. Nu se cunoaște încă nimic despre mobilul odioasei fapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri