Caută
Close this search box.

Cum a murit Jose Antonio Reyes în accidentul de mașină: Cu ce viteză rula celebrul fotbalist

Noi detalii despre moartea lui Jose Antonio Reyes, care și-a pierdut viața sâmbătă într-un teribil accident auto.

Publicația spaniolă As, citată de Digi Sport, vine cu ultimele noutăți și susține că atacantul de 35 de ani de la Extremadura rula cu o viteză de peste 200 de kilometri pe oră, așa cum bănuiesc specialiștii.

În mașină se aflau 3 persoane, iar Reyes era cel care conducea. Pe scaunul din spatele său se afla verișorul lui, Jonathan Reyes, care a murit, în timp ce în dreapta față era un alt văr de-ai săi, Juan Manuel Calderon. Acesta din urmă nu ar fi murit, așa cum s-a zvonit inițial, însă este în stare extrem de gravă la spitalul Virgen del Rocio, din Sevilla, acolo unde a fost transportat, cu arsuri pe o suprafață de peste 60 la sută din corp.

După primele investigații, mașina a ieșit de pe carosabil, pe partea dreaptă, unde s-a zdrobit, pur și simplu de o bucată de beton, iar apoi s-a rostogolit și a ars ca o torță.

Sursa foto: Digi Sport
După un antrenament, Reyes se întorcea de la Almendralejo la Utrera, iar accidentul s-a petrecut la ora locală 11:40, pe autostrada A 376, la kilometrul 18, în Alcala de Guadaira.

Primăria din Utrera, prin vocea primarului Jose Maria Villalobos, a declarat două zile de doliu. O capelă improvizată va fi instalată pe stadionul Sevillei, Sanchez Pizjuan, acolo unde fanii îi vor putea aduce un ultim omagiu lui Reyes.

Cine a fost Jose Antonio Reyes

Format la juniorii celor de la FC Sevilla, Jose Antonio Reyes a evoluat în cariară pentru Seville U19, Sevilla B, FC Sevilla, Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid, Benfica, Espanyol, Cordoba, XJ T. Leopard și Extremadura.

Jose Antonio Reyes a murit la doar 35 de ani
Sursa foto: Digi Sport

Reyes a fost cel mai tânăr jucător care a debutat la FC Sevilla – la vârsta de doar 16 ani.

A jucat pentru naționala Spaniei în 22 de meciuri și a reușit 4 goluri.

Palmaresul lui Jose Antonio Reyes:

  1. 1X campion în Anglia cu Arsenal
  2. 1X campion în Spania cu Real Madrid
  3. 5X Europa League. 3 cu Sevilla, 2 cu Atletico Madrid
  4. 1X Supercupa Europei cu Atletico
  5. 1X Cupa Portugaliei cu Benfica
  6. 1X Supercupa Angliei cu Arsenal
  7. 1X Cupa Angliei cu Arsenal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri