Liderul PLUS, Dacian Cioloș, susține că România are nevoie de un pact în interiorul Opoziției care să clarifice cât de curând ce dorește de la viitoarele alegeri și de la guvernare.

„Avem un moment astral, o ocazie unică pentru România. Modul de a face politică așa cum a fost înțeles de vechea clasă politică poate fi schimbat complet și înlocuit cu unul în care cetățeanul să fie elementul central al guvernării. Pentru asta e nevoie să alegem cât de curând ce ne dorim”, a scris Cioloș, pe pagina sa de Facebook.

În opinia lui Cioloş, e nevoie de liniște și de proiecte în România.

„Am avut un președinte implicat și o opoziție vie și determinată în ultimii ani. E timpul să discutăm ce vrem de acum încolo, cum trebuie să arate viitoarea guvernare, pentru a ne asigura că reforma statului și cea administrativă se întâmplă și care sunt proiectele pe care le dorim pentru România.

Am intrat în politică cu gândul de a mă dedica 100% unui proiect nou.Etapa europarlamentarelor a fost un succes și ca rezultat electoral, dar și ca negocieri europene. Acum e timpul să ne dedicăm politicii interne. România are nevoie de un PACT în interiorul opoziției care să clarifice cât de curând ce ne dorim de la viitoarele alegeri. Guvernarea pe care ne-o dorim trebuie gândită încă de acum și forțele politice care se pretind responsabile ar trebui să înceapă discuțiile”, precizează Dacian Cioloș.

El susține că devine periculos să se producă o fragmentare și o neliniște între forțele de opoziție doar pentru că nu știu ce își doresc.

145 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here