Caută
Close this search box.

Dăncilă, despre acţiunile PSD în următoarea campanie: Nici mitinguri nu trebuie să facem

viorica dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, la „Marius Tucă Show”, că viitorul candidat la prezidenţiale nu va fi anunţat pe Arena Naţională şi nici mitinguri nu trebuie să mai fie organizate. Liviu Dragnea a organizat, înainte de europarlamentare, zeci de mitingurir în ţară.

Întrebată dacă PSD îşi va lansa candidatul pe Arena Naţională, Viorica Dăncilă a spus: „Nu, nu vom face pe Arena Naţională. Nici mitinguri nu trebuie să facem din pnuctul meu de vedere. Eu cred că trebuie să fim în mijlocul oamenilor, iar PSD trebuie să se reintoarcă la acest mod de a face campanie”.

Întrebată de relaţia cu preşedintele Klaus Iohannis, Dăncilă a spus: „Erau discuţii punctuale referitoare la mai multe aspecte. Mi-ar fi plăcut să discutăm mai mult despre preşedinţia rotativă. Gândiţi-vă că eu am invitat preşedintele României, când am avut deschiderea la Ateneu, pe toată lumea. Să avem un dialog pe susţinerea liderilor instituţiilor europene, ce înseamnă anumite decizii, intern şi extern”, a declarat Viorica Dăncilă.

„A fost şi o perioadă foarte grea, intrarea în strategia de campanie care a agitat foarte mult lucrurile”, a mai spus premierul.

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Viorica Dăncilă au avut în repetate rânduri neînţelegeri, în special legate de nominalizarea unor miniştri, premierul acuzând blocaje ale şefului statului prin amânarea sau refuzul semnării decretelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri