Caută
Close this search box.

Dăncilă i-a felicitat pe băieţii lui Rădoi după victoria cu 4-1 în faţa Croaţiei! Oamenii i-au râs în faţă: „Ei ne fac mândri, tu ne-ai făcut de râsul planetei”

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj pe Facebook, ca urmare a victoriei României U21 contra Croaţiei, scor 4-1, la EURO 2019. Dăncilă i-a felicitat pe băieţii lui Rădoi, care au început perfect turneul final.

După victoria entuziasmantă din San Marino, Viorica Dăncilă a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook: „Felicitări România U21 pentru victoria de astăzi! Tinerii noştri au câştigat cu 4-1 meciul cu Croaţia, un început spectaculos al Campionatului European de fotbal tineret! Dragi sportivi, ne-aţi făcut mândri. Felicitări şi succes în continuare!”, a scris premierul pe Facebook.

Postarea a devenit virală şi a adunat o mulţime de comentarii. Majoritatea au ironizat-o pe Dăncilă, în special pentru gafele din trecut. Iată câteva dintre comentariile lăsate de cetăţeni: „Cu cât ai mărit salariile fotbaliştilor, Viorico? / Campionatul European din Hunedoara! / Tu la fotbal cu ce piese joci? Albe sau negre? / Doamna prim-ministru, dumneavoastră jucaţi sport?! / Felicitări PSD pentru condiţiile şi mediul creat / Ei ne fac mândri, tu ne-ai făcut de râsul planetei”.

România a început perfect EURO 2019 U21, cu o victorie cu 4-1 în faţa Croaţiei. Urmează duelul cu Anglia, de vineri, iar cu o nouă victorie suntem cu un pas şi jumătate la Jocurile Olimpice. Englezii sunt răniţi după eşecul cu Franţa,scor 2-1, însă e clar că partida de la Cesena va fi mult mai dificilă decât cea din San Marino. În semifinale se califică câştigătoarele de grupă şi cel mai bun loc 2. Toate meciurile sunt transmise de Televiziunea Română şi Radio România Actualităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri