Caută
Close this search box.

Dăncilă vrea audit la PSD, pentru a afla cum au fost cheltuiţi banii de către partid

viorica dăncilă

Viorica Dăncilă vrea audit financiar intern la PSD pentru a verifica felul în care au fost cheltuiţi banii de către partid.

Într-una dintre şedinţele PSD, Mircea Drăghici a prezentat, înainte să demisioneze din funcţia de trezorier al partidului, o listă a cheltuielilor pe organizaţii din acest an, inclusiv cele din campania electorală. Tot atunci, Viorica Dăncilă a spus că vrea să fie informată cu privire la cheltuielile care se fac în PSD, au precizat sursele citate.

Cu toate acestea, demararea propriu-zisă a auditului financiar intern a rămas doar la nivel de intenţie, în prezent neavând cine să se ocupe de acest aspect, în contextul pregătirilor pentru Congresul extraordinar din 29 iunie, au adăugat sursele citate de Mediafax.

Pe 5 iunie, Mircea Drăghici şi-a dat demisia din funcţia de trezorier al PSD. Drăghici a fost coordonatorul de campanie al PSD pentru alegerile europarlamentare.

Acesta a fost pus sub urmărire penală pe 2 aprilie de procurorii DNA, pentru că şi-ar fi însuşit 380.000 de euro din subvenţia pentru partid.

Un răspuns

  1. Logica dicteaza ca pana pe 29.06.2019 Cex-ul sa fie liber de cei cu probleme gen sarma si mercur in vintre precum si cu probleme finaciare (gen Draghici). Mai mult, o parte din baroni chiar si pe criterii de antipatie trebuie inlaturati.
    Da, Cex -ul trebuie primenit in proportie majoritara. De ce? Pentru ca si Dragnea, cel putin dupa caderea lui Grindeanu, a discutat totul in Cex. Chair si Dancila este o emanatie a Cex-ului. Ca sa susti afirmatii gen, Dragnea a actionat de unul singur si PSD-ul a fost victima lui este ilogic. Ori daca se vrea credibilitate sunt necesare schimbari majore. De aceea cred ca vor mai fi deschise cateva anchete (de altfel binevenite pentru toti).
    HAI DANCILA CA POTI! Cere ajutor la DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri