Caută
Close this search box.

Darius Vâlcov ar fi depus trei denunţuri la DNA împotriva lui Liviu Dragnea

darius vâlcov

Darius Vâlcov ar fi depus trei denunțuri împotriva lui Dragnea la DNA, săptămâna trecută. Informația, care circulă intens în PSD, este confirmată și de o publicație fidelă lui Dragnea, Național.

Vâlcov nu este la primul denunț. În trecut l-a denunțat și pe Vasile Blaga. În anul 2015, ar fi cerut să fie supus testului cu detectorul de minciuni pentru a certifica autenticitatea celor declarate împotriva fostului lider al PDL.

Aşa după cum reiese din informaţiile intrate în posesia Comisarul.ro, creierul PSDragnea a fost prima verigă slabă care a cedat după condamanarea definitivă a şefului său de partid şi s-a apucat de scris la greu.

Ba, mai mult, graba cu care acesta a dat fuguţa pe uşa din spate a DNA chiar săptămâna trecută nu înseamnă că Vâlcov nu şi-a făcut din timp temele. Pentru că, după cum susţin surse apropiate anchetei, nu doar că acesta ar fi luat-o pe urmele lui Sadoveanu, dar chiar a venit cu punguţa cu documente la el.

Ceea ce înseamnă că, de această dată, e mai groasă ca niciodată pentru Dragnea. În timp ce Vâlcov, dacă tot a luat-o pe această cărare oricum bătătorită a delaţiunii, nu trebuie să uite că, dacă tot visează cu ochii deschişi la o eventuală înjumătăţire a pedepsei, atunci trebuie să dovedească până în ultima clipă că trebuie să-şi dovedească pe deplin sincera colaborare cu organele de anchetă. Ceea ce, în afară de Dragnea, dă deja frisoane multor altor lideri pesedisti de rit vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri