Caută
Close this search box.

De la EURO U21, Mirel Rădoi dă de pământ cu Gigi Becali!

mirel rădoi

Selecționerul Naționalei de fotbal Under 21, Mirel Rădoi (foto), a susţinut duminică o conferinţa de presă premergătoare meciului decisiv Franţa – România, iar Gigi Becali a fost muştruluit de selecţionerului naţionalei de tineret. Patronul FCSB a fost nemulţumit de faptul că Florinel Coman a fost rezervă în partida cu Anglia şi i-a transmis finului său că ar trebui ca mijlocaşul ofensiv de 21 de ani să fie titular.

Mirel Rădoi a fost deranjat de discursul lui Gigi Becali şi a trimis săgeţi către patronul vicecampioanei României. Selecţionerul naţionalei de tineret i-a transmis că schimbările la lot nu se fac la televizor şi s-a arătat deranjat că acesta îşi arogă merite pentru performanţa obţinută de tricolori la EURO 2019.

“Nu este normal şi mă deranjează ce s-a discutat. Mă refer aici la nașul meu (n.r. Gigi Becali). Trebuie să înţealgă că lucrurile sunt foarte clare. Aici nu e că dacă vedem ceva la televizor, sunăm să facem o schimbare. Cine se antrenează şi credem că poate ajuta naţionala , va intra pe teren”, a declarat Mirel Rădoi

Un răspuns

  1. „Da de pamant” – chiar nu aveti cuvinte potrivite pentru titlu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri