Caută
Close this search box.

Demisie în USR, cu mesaj dur: ”M-am săturat de grobianism și de porcăială de cea mai joasă speță”!

Au zbucnit primele tensiuni în cadrul Uniunii Salvați România, în ciuda rezultatului pozitiv obținut în alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Unul dintre membrii partidului condus de Dan Barna și-a anunțat plecarea, chiar înaintea declanșării moțiunii de cenzură prin care Opoziția își propune să răstoarne Guvernul Dăncilă.

Cami Băcioiu părăsește USR. Ce mesaj a transmis

Este vorba despre Cami Băcioiu, membră a organizației USR Sector 1. În cursul zilei de luni, 10 iunie, aceasta și-a anunțat decizia printr-un mesaj transmis pe rețelele de socializare, exprimându-și totodată nemulțumirea față de „atâtea certuri interne şi de atâta grobianism şi idolatrie dementă”.

Azi (luni – n.r.) mi-am dat demisia din USR. M-am săturat de atâtea certuri interne și de atâta grobianism și idolatrie dementă de a căror existență am fost profund șocată. USR-ul trebuia să fie format din oameni educați care să salveze România. Nu sunt toți educați, sau cu bun simț, iar respectul pentru cel de lângă tine e doar o glumă bună câteodată. M-am așteptat să găsesc un mediu profesionist, de oameni care lucrează împreună spre un scop mai înalt. Am găsit porcăiala de cea mai joasă speță” , a scris Cami Băcioiu, pe contul personal de Facebook.

„O să susțin USR-ul în continuare”

Cu toate că a luat decizia de a părăsi Uniunea Salvați România, Cami Băcioiu anunță că va continua să dea credit partidului, datorită unor „oameni foarte buni care se luptă prin consilii cu indecența, prostia și hoția”.

„Sunt și oameni buni, oameni foarte buni care lucrează zi de zi pentru o comunitate decentă. Oameni care se luptă prin consilii cu indecența, prostia și hoția. Dar ei fac asta în ciuda mediului intern din partid, nu cu ajutorul tuturor colegilor. Poate am fost eu naivă. Poate așa e în politică. Eu clar nu-s făcută să mă porcăi, să arunc cu invective și să mă cațăr pe cadavre ca să fiu șef. Așa că povestea mea politică s-a încheiat azi. O să susțin USR-ul în continuare pentru oamenii ăia decenți și muncitori pe care i-am cunoscut” , a mai spus fosta membră a USR Sector 1.

Un răspuns

  1. Draga usr-ule, fii altceva decat celelalte partide, fii locul ala decent, onest, civilizat, in care orice membru al partidului isi poate da cu parerea, unde sa vina oamenii cu incredere si speranta ca sunteti altceva. Se poate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri