Președintele american, Donald Trump, și-a lansat în mod oficial campania de realegere, îndemnând susținătorii să „mențină această echipă” timp de încă patru ani, relatează BBC.

Președintele republican și-a apărat cauza în fața a mii de suporteri în cadrul unei campanii din Florida, numind statul „a doua mea casă”. Trump a folosit anunțul pentru a se răzbuna pe democrați acuzându-i că încearcă să „vă distrugă țara în bucăți”. Sondajele anterioare îl plasau pe Trump în spatele unor potențiali pretendenți democrați.

Trump a intrat pe scenă împreună cu soția sa, Melania, care a spus că este „încântată” să fie prima doamnă timp de încă patru ani. Personalități de la Casa Albă, inclusiv vicepreședintele Mike Pence și secretarul de presă Sarah Sanders, care urmează să plece din post, au vorbit, de asemenea, la acest miting. „În seara asta, stau în fața dumneavoastră pentru a lansa oficial campania mea pentru un al doilea mandat de președinte al Statelor Unite”, a spus Trump susținătorilor. „Vă promit că nu vă voi dezamăgi niciodată”.

Florida este un stat de luptă cheie și unul pe care Trump l-a câștigat în 2016. „Vom păstra America măreață din nou”, a declarat președintele la evenimentul din Orlando, marți seara, într-o revizuire a sloganului său familiar.

Unii susținători așteptau de la primele ore ale dimineții de luni pentru a-l vedea pe președinte. O contra-demonstrație împotriva apariției lui a fost, de asemenea, ținută în apropiere.

96 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 8 =