Echipele de intervenție rapidă ale CNAIR (cunoscute și ca SMURD-ul Autostrăzii), acționează pe Autostrada Soarelui, unde un rost de dilatație a ridicat două dale, din cauza căldurii, informează CNAIR printr-un comunicat.

„Echipele de intervenție rapidă ale CNAIR  au finalizat lucrările pe Autostrada Soarelui, la km 13+100, iar circulația se desfășoara din nou pe ambele benzi, pe sensul de mers București-Constanța”, informează CNAIR.

„Balizele pentru semnalizarea lucrărilor temporare au fost îndepărtate de pe partea carosabilă, iar restricția de viteză de 40 km/h a fost ridicată, la ora 12.30.

Rămâne însă în vigoare restricția de viteză de 80 km/h pe sectorul București- Fundulea (km 12-km 36), unde calea de rulare este construită din dale de beton.

Echipele de intervenție rapidă ale CNAIR patrulează permanent pe Autostrada Soarelui, monitorizează situația și intervin prompt acolo unde este cazul”, se precizează în comunicatul transmis de CNAIR.

Incidentul s-a produs la kilometrul 13+100, pe sensul de mers către Constanţa

Potrivit estimărilor CNAIR, intervenția va dura până la ora 14.00.

Zona a fost semnalizată corespunzator și a fost instituită o restricție de viteză de 40 km/h, precizează CNAIR, care solicită conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să respecte restricţiile instituite temporar.

În 14 iunie, CNAIR informase că restricţiile de circulaţie instituite pe Autostrada Soarelui (A2), pe sectoarele de drum pe care se derulau lucrări de reparaţii la partea carosabilă, se ridică începând de vineri şi până pe 15 septembrie, lucrările urmând să fie reluate după încheierea sezonului estival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 9 =