Caută
Close this search box.

Dragnea a depus o cerere de transfer! Află ce penitenciar preferă fostul lider PSD

liviu dragnea

Fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, aflat în detentie la Penitenciarul Rahova, a depus o cerere de transfer, întrucât perioada de carantină va expira curând.

Dumitru Coarnă, președintele Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor, a spus la România TV că are informații potrivit cărora Liviu Dragnea ar fi depus o cerere pentru a fi transferat la un penitenciar din județul Mehedinți.

Coarnă a declarat în timpul unei emisiuni la postul de televiziune România TV că deține date potrivit cărora Liviu Dragnea ar fi depus o cerere pentru a fi transferat la penitenciarul Vânjuleţ, din județul Mehedinți.

După perioada de carantină fostul lider al PSD va fi transferat la un penitenciar din țară, în funcție de domiciliul pe care îl are în buletin. În Alexandria nu există penitenciar.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, pe 27 mai, definitiv, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Instanţa supremă a menţinut în cazul lui Liviu Dragnea pedeapsa aplicată de instanţa de fond.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri