Caută
Close this search box.

Fostul premier prins cu minciuna! Chiar Timișul lui l-a demascat

Șeful PSD Timiș, Călin Dobra, a zis că delegații din județ nu l-au huiduit la Congres pe Marian Oprișan, după ce fostul premier Sorin Grindeanu a zis că inclusiv social-democrații bănățeni l-au fluierat pe liderul PSD Vrancea (detalii aici).

„Timișul nu huiduie…

Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat a ales într-un mod democratic şi transparent noua conducere a partidului.

Premierul este și președintele partidului şi am mare încredere că este una dintre variantele cele mai potrivite pentru ca lucrurile să intre în normalitate, iar realizările pentru țară să aibă continuitate.

Toți colegii aleși, ieri, sunt oameni cu o importantă experiență atât la nivel administrativ cât și politic și cu o considerabilă vechime în partid. Asta mă face să cred că PSD a ieșit întărit din acest congres, cu un nou suflu și dorință de progres.

Atmosfera de la congres, pozitivă în general, cu oameni plini de speranță și dornici de implicare, a fost pigmentată cu un moment care poate fi considerat și regretabil, deoarece un coleg nu și-a susținut discursul, dar care poate arăta și faptul că în PSD oamenii sunt liberi. Cât ne privește pe noi, cei din Timiș, pot să vă spun că delegații organizației PSD Timiș nu au participat la congres cu scopul de a face circ, ci de a-și alege noua conducere, iar modul nostru de exprimare s-a manifestat prin aplauze, în funcție de gradul de apreciere, intr-un mod de altfel firesc pentru un astfel de eveniment.

Banatul a dat dovadă, de-a lungul timpului, de un grad ridicat de respect față de libera exprimare a opiniilor.

Felicitări noii echipe de conducere!

Vă asigur, dragi cetățeni, că proiectele Timișului nu vor fi uitate!”, a scris seful PSD Timis pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri