Vă prezentăm încă două fete-miracol ale canotajului românesc, din acelea care ”aruncă în aer” orice ape pe care concurează și pe care le binecuvântează cu atingerea vâslelor lor aurite.

După ce abia anul trecut au ieșit din vârsta junioratului, Simona și Ancuța, sau Ancuța și Simona, au zăbovit la Lucerna, cu zâmbete lor inimitabile și pline de toate răsăriturile lumii, au promis că vor lupta și au făcut-o senzațional.

Au câștigat seria, apoi au câștigat semifinala – cu timpul cel mai bun al AMBELOR semifinale -, după care au devenit vicecampioane continentale de senioare la dublu vâsle, cu o ușurință incredibilă, ca și cum ar fi băut un pahar cu apă!

Asta, în condițiile în care fortul și munca lor au fost TITANICE, aproape supraumane!

Simona, Ancuța, e greu să vă mulțumim așa cum se cuvine… Ne-ați binecuvântat cu zâmbetul și lumina voastră, rămâneți așa, e nevoie de voi în România … în lumea asta atât de complicată și de zgârcită cu bucuriile autentice ale sufletelor!

 

Simona RADIȘ (20 de ani) a fost campioană mondială de junioare și campioană mondială de tineret, cu barca de 4 vâsle. Ancuța Nicoleta BODNAR (20 de ani) a fost și ea campioană europeană de tineret. Acum au facut un nou echipaj de dublu vâsle, la senioare de data aceasta, și au fost foarte aproape de aur, devenind vicecampioane europene DE SENIOARE și arătând limpede că viitorul este al lor! Felicitări din toată inima! HAI ROMÂNIA! Foto Facebook, Merijnsoeters

190 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here