Gabriela Firea va suferi o operație de reconstrucție a colonului, intervenție care va avea loc la Spitalul Cantacuzino din București. Pentru o a doua opinie, Gabi Firea a fost la Londra unde a fost văzută de doi specialiști care, conform afirmațiilor făcute de primarul general, ”nu au mai văzut așa ceva”.

Florentin Pandele a spus, la România TV, că soția sa a făcut noi seturi de analize la Londra la recomandarea medicilor români.

Echipa care a facut intervențiile chrurgicale a dorit să aibă și o altă opinie. Joi s-a facut un set de analize la Spitalul Universitar din Londra. Consultatia a costat 300 de lire. Sâmbată am facut o vizită la o clinică privată iar doctorul a zis ca nu stie ce a generat aceasta boală. Ultima interventie chirurgicală va fi facută în România la sfârșitul lunii iunie pentru reconstruția colonului” a declarat Florentin Pandele.

Gabriela Firea a intrat în direct pe același post de televiziune și a făcut completări referitoare la starea sa de sănătate.

Vreau să aduc o lămurire la ce s-a zis mai devreme. S-a spus că e vorba de o afecțiune foarte rară. Niciunul dintre cei doi profesori din Londra nu a mai întâlnit-o. Este un mister total. Ne rugăm la Dumnezeu să țină cu bine operația de la finalul lunii iunie și să nu se mai repete niciodată această experiență. Surpriza a fost că niciunul dintre cei doi profesori din Londra, deși sunt specialiști în afecțiuni gastrointestinale rare, nu a mai avut un astfel de pacient. De aceea, ne punem tot felul de întrebări de cum mi s-a întâmplat așa ceva tocmai mie, fix în ultimele luni”, a precizat primarul general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 8 =