Caută
Close this search box.

Gospodării distruse de inundații în Mehedinți: Oamenii așteaptă sprijin de la Guvern

Două sate din Prunișor, județul Mehedinți, au fost distruse de inundații. Oamenii au nevoie de sprijin de la Guvern pentru a se putea pune pe picioare.
În urmă dezastrului provocat de o rupere de nori, au fost afectate 60 de gospodării cu stricăciuni severe, mașini avariate total și animale moarte.
Am copilărit în Prunisor, nu am mai văzut niciodată un asemenea fenomen. E dureros să vezi că nu poți să-i ajuți pe oameni. Primăria nu are resursele necesare. După o viață de muncă, familii întregi au rămas fără locuinte și hrana lor de zi cu zi. Avem nevoie urgentă de ajutorul autorităților județene și a Guvernului„, a declarat pentru MagnaNews.ro Ciprian Măciucă, viceprimarul comunei Prunișor.
Ciprian Măciucă, viceprimar Prunisor-Mehedinți
În seară de 23 iunie începând cu orele 21.00, o rupere de nor a produs dezastrul în comuna Prunisor, în satele Ghelmegioa și Prunisor, jud Mehedinți, motiv ce a determinat
umflarea pârâului Florea.
Viceprimarul Ciprian Măciucă a cerut ajutorul pompierilor, care au început evacuarea copiilor și vârstnicilor, cei mai mullti  adapostindu-se în podurile caselor.
O gospodărie din comuna Prunisor, Mehedinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri