Caută
Close this search box.

Hagi știe ce va fi cu Germania și vede finala Euro U21 la fel ca MagnaNews

Gheorghe Hagi știe rezultatul semifinalei cu Germania și spune că România trăiește un moment important. Calificarea tricolorilor mici în careul cu ași al Europenelor de tineret reprezintă o mare performanță pentru managerul Viitorului. „Regele” merge pe ideea că elevii lui Rădoi trebuie să marcheze de două ori împotriva nemților pentru că ei sigur înscriu o dată. Apoi urmează finala cu Franța.

În marea bucurie de după calificare, MagnaNews a titrat exact așa: ”Putem reîntâlni Franța în finală”. Prin urmare, acesta este și pronosticul merelui Gheorghe Hagi.

Gheorghe Hagi știe rezultatul semifinalei cu Germania!

“Cu Germania trebuie sa marcam doua goluri minim ca sa ne calificam. Nemtii iti marcheaza un gol, asa ca noi trebuie sa dam doua ca sa ne calificam. Eu zic ca jucam finala. S-a jucat o repriza marti, cu Franta, duminica o sa jucam a doua repriza. Eu asa cred, vom juca finala cu Franta”, a declarat Gheorghe Hagi pentru Pro TV.

“E fantastic, e ceva unic ce au facut si ce fac. Ei sunt artistii, ne arata ca exista o speranta si ne arata ca totul e posibil. Bravo lor!. Succesul e al copiilor, al antrenorilor care i-au descoperit. Am avut emotii, da, ca oricare. Sunt suporter acum. Tot fotbalul romanesc va profita de momentul asta. In primul rand, ne da speranta, ne motiveaza sa muncim“, a mai spus Hagi despre prestația tricolorilor mici la europenele de tineret.

Hagi bagă mâna în foc pentru această generație. “Romania e bogata, e o tara frumoasa, are putere, suntem creativi. Ne ramane doar sa ne organizam bine si sa credem, sa avem aceasta mentalitate de a deveni cei mai buni. Nu stii daca vei deveni, dar trebuie sa iti propui. Daca nu ai obiectivul asta, nu ai cum sa realizezi niciodata nimic.

Hagi, totul pentru performanță

O sa existi, dar important nu este cel care exista, ci cel care se duce sus, care iese primul. Trebuie sa fii motivat. Cred ca Romania merita lucrul asta, pentru ca e o tara frumoasa si avem jucatori foarte, foarte buni. Ma simt puternic, asa cum eram inainte. Asa ma simt dupa meciul cu Franta. Performanta de a ajunge in semifinale a facut Romania sa fie iarasi puternica. E singurul domeniu in care putem sa ne batem cu cei mai buni din lume, sa fim campioni mondiali”, a subliniat managerul Viitorului

 

Citeşte şi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri