Caută
Close this search box.

I-au tremurat mâinile, dar le-a ”decimat” pe românce la Roland Garros!

Amanda Anisimova a învins-o clar pe Simona Halep în sferturile de finală de la Roland Garros. Campioana noastră a cedat în două seturi, 2-6, 4-6 după o oră și 8 minute de joc. După meci, americanca de 1,80m și în vârstă de 17 ani, din New Jersey, s-a declarat extrem de emoționată de această victorie. 

Anisimova, cea care a eliminat-o și pe Irina Begu în turul trei, a declarat că este o senzație extraordinară să câștige împotriva deținătoarei trofeului pe Phillipe Chatrier, arenă pe care a evoluat pentru prima dată în carieră:

Mi-au cam tremurat mâinile. De fiecare dată când eram aproape, simțeam că îmi tremură mâna. Nu e chiar așa de simplu. Știam că trebuie să fiu atentă la reverul Simonei Halep. Cred că am avut un plan de joc foarte bun. Este prima oară când joc pe Phillipe Chatrier și este ceva incredibil”, a spus Anisimova la Eurosport. Din pcate, le-a ”decimat” pe românele noastre la Paris!

Meciul dintre Amanda Anisimova și Simona Halep trebuia să se dispute miecuri, însă vremea a fost ploioasă la Paris și toate meciurile au trebuit să fie mutate pentru ziua de joi. Campioana noastră nu a părut că este în meci și a cedat foarte ușor confruntarea, deși venise după două victorii clare cu Iva Swiatek și Lesia Tsurenko.

Amanda Anisimova joacă în semifinale împotriva lui Ashley Barty. Australianca a învins-o în două seturi pe Madison Keys, 6-3, 7-5. În cealaltă semifinală se vor întâlni Marketa Vondrousova și Johanna Konta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri