Caută
Close this search box.

Ianis Hagi, la o echipă de 5 ori câștigătoare a Ligii Campionilor

Căpitanul echipei FC Viitorul, Ianis Hagi, este unul dintre cei mai curtați jucători în această vară, iar ultima care s-a înscris în încercarea de a-l transfera este chiar campioana Germaniei, Bayern Munchen. Fiul lui Gică Hagi a avut o evoluție încântătoare la turneul final al Campionatului European de tineret și mai mult ca sigur va pleca la o formație puternică din vestul Europei.

”Regele” și președintele Viitorului, Gică Popescu, au anunțat în mai multe rânduri că Ianis Hagi va pleca în această vară de la FC Viitorul, iar site-ul tz.de scrie că Bayern Munchen ar fi interesată de transferul său. Jurnaliștii germani au anunțat că directorul sportiv al bavarezilor, Hasan Salihamidzic, a mers special în Italia pentru a-l urmări pe decarul naționalei de tineret a României la semifinala cu Germania de la Euro 2019.

Fostul mare internațional bosniac a rămas plăcut surprins de evoluția lui Ianis Hagi și ar putea să-l aducă la Bayern Munchen, mai ales că bavarezii s-au despărțit în această vară de trei piese importante din angrenajul ofensiv, olandezul Arjen Robben, francezul Franck Ribery, dar mai ales mijlocașul ofensiv columbian James Rodriguez, căruia nu i-a fost activată clauza de cumpărare de la Real Madrid.

Bayern Munchen întregește lista impresionantă a cluburilor de top din Europa care doresc să-și asigure seviciile noului star al fotbalului românesc. Ianis Hagi se mai află în atenția marilor rivale ale bavarezilor din Bundesliga, Borussia Dortmund și TSG Hoffenheim, a olandezilor de la Ajax Amsterdam, a spaniolilor de la FC Sevilla, a belgienilor de la Anderlecht Bruxelles și Standard Liege și a turcilor de la Galatasaray Istanbul.

Ianis Hagi, în vârstă de 20 de ani, a fost unul dintre cei mai buni jucători al echipei naționale de tineret a României la turneul final al Campionatului European de tineret, acolo unde ”tricolorii” au ajuns până în faza semifinalelor. După înfrângerea în fața Germaniei, fotbalistul a postat un mesaj impresionant pe rețele de socializare în care anunța că vor urma performanțe și mai mari pentru această generație.

Un răspuns

  1. стильные картинки с языком. Моментальный [url=https://wm-lend.ru]кредит webmoney[/url]. драгон 2 любовь

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri