Caută
Close this search box.

Incredibil ce scriu nemții despre Ianis înaintea semifinalei România-Germania!

ianis hagi

“Naţionala U21 a Germaniei trebuie să înfrunte marea surpriză a turneului final din Italia şi San Marino, România. Meciul va avea loc în semifinalele Campionatului European, iar băieţii lui Kuntz trebuie să fie foarte atenţie. În special la unul dintre jucătorii români: Ianis Hagi”, au scris jurnaliștii nemți.

Se pare că Ianis Hagi este omul de care se tem nemții cel mai mult pentru semifinala de la Euro U21! Jurnaliștii germani și-au făcut toate lecțiile și au ajuns la o singură concluzie. Căpitanul Viitorului este fotbalistul care le poate deraia naționala de tineret din drumul către finală. Sportschau, un cotidian din Koln a atras atenția asupra fiului lui Gheorghe Hagi.

De regulă, jurnaliștii germani sunt foarte exigenți și aspri cu adversarii. De aceea ni se pare, cumva, incredibil de FRUMOS și MOTIVANT ce scriu acum despre Ianis Hagi!

“Ianis Hagi este la 20 de ani viitorul star al fotbalului românesc. Mulţumită lui, România joacă acum în semifinalele turneului final. Hagi poartă pe spate numărul 10, la fel ca legendarul său tată. Este un playmaker şi un adevărat lider în teren. Tehnica sa este similară cu cea a marelui Gheorghe Hagi, iar standardele pe care le impune induc emoţie şi teamă deopotrivă. Cu toate acestea, faţă de tatăl său, Ianis este mai subţirel. Dar şi mai înalt şi mai atletic”,  a continuat publicaţia germană.

România U21 a obținut o calificare istorică în semifinalele Campionatului European de fotbal. Prestația tricolorilor a fost lăudată de toată lumea, inclusiv de presa internațională.

George PușcașIanis Hagi și Florinel Coman sunt golgeterii echipei, fiecare reușind să marcheze câte două goluri în cele trei partide din grupă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri