Rareș Bogdan a comentat informațiile potrivit cărora ar putea candida din partea PNL la prezidențiale în cazul în care, așa cum a anunțat Financial Times, Klaus Iohannis ar fi ales să conducă Consiliul European. Rareș Bogdan a comentat un articol DC NEWS potrivit căruia, într-un scenariu în care Iohannis ar pleca la conducerea Consiliului European, el ar fi favorit să candideze la alegerile prezidențiale din partea PNL.

Rareș Bogdan spune că nu se pune problema să candideze și s-a arătat convins că președintele Klaus Iohannis va dori să își continue mandatul de președinte.

„PNL are un candidat foarte puternic. Este vorba despre actualul și viitorul președinte Klaus Iohannis. Nu se pune problema ca el să părăsească România. Va rămâne la Cotroceni până în noiembrie iar din noiembrie va fi tot la Cotroceni”, a precizat Rareș Bogdan.

PNL nu se gândește la alt candidat în afară de Iohannis

Rugat să analizeze un scenariu ipotetic în care Klaus Iohannis se va duce la Bruxelles, PNL nu ar mai avea candidat și dacă ar da curs unei asemenea propuneri, Rareș Bogdan a adăugat:

„În acest caz, în cazul extrem în care 1% președintele Iohannis ar da curs acestei posibilități atunci lucrurile devin extrem de complicate pentru PNL care nici măcar nu se gândește la susținerea unui alt candidat. În acest moment nu cred că niciun membru PNL sau o altă personalitate l-ar putea înlocui pe președintele Klaus Iohannis. (…) Repet, din punctul meu de vedere cea mai bună soluție pentru următorii cinci ani, nu doar pentru PNL cât și pentru România, este indiscutabil actualul președinte Klaus Iohannis”, a mai precizat Rareș Bogdan la România TV.

38 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 5 =