Caută
Close this search box.

Ion Sturza, scrisoare deschisă către Pavel Filip: Repeți aceeași greșeală. Nu e loc pentru tine în găștile lor

Fostul premier Ion Sturza i-a dedicat vicepreședintelui PDM, Pavel Filip, o scrisoare deschisă pe Facebook. Sturza i se adresează lui Filip cu apreciere, dar îl și îndeamnă „să rămână oameni”, scrie Agora

„Dragă Pavel, Ne cunoaștem de foarte mulți ani. Mereu ți-am apreciat modestia, capacitatea de muncă, dar și tenacitatea cu care ți-ai servit „stăpânul”. Așa ai fost la „Bucuria”, unde ai mers până în pânzele albe apărând interesele unor controversați oameni de afaceri. Și cu ce te-ai ales? Cu un sarai risipit la Criuleni?! Acum repeți aceeași greșeală. Sunt convins că nu te-ai pricopsit cu mare bogăție din această guvernare. Ai acumulat doar nervi și mari probleme de sănătate. Autoritate, respect, un loc în istorie? Nici pe aproape!”, scrie fostul premier.

Omul de afaceri în întreabă pe democrat dacă „merită sacrificiu ca cineva, altcineva să se simtă bine la Dubai, Miami sau Tel Aviv?”.

„Doar știi bine că nu te vor lua cu ei, nu este loc și pentru tine în avioanele lor luxoase, așa cum nu este loc nici în găștile lor… Hai să rămânem oameni, ei pleacă pe „tărâmul lor sfânt”, noi rămânem aici, în Moldova. Eu și tu nu avem a doua patrie decât cea moldovenească, cea română. Să fii sănătos!”, conchide Sturza.

Amintim că Pavel Filip a fost declarat, prin hotărârea CC, președinte interimar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri