Caută
Close this search box.

ÎPS Teodosie, achitat: ”Înălțarea Domnului aduce și înălțarea unei justiții drepte”

îps teodosie

Curtea de Apel Constanța a decis joi o achitare în primă instanță în dosarul Nazarcea pentru arhiepiscopul Tomisului, Teodosie. Hotărârea nu este definitive și poate fi atacată în 10 zile de la comunicarea acestei decizii. Cu ocazia acestei achitări, Arhiepiscopia Tomisului a scris un mesaj de încurajare pentru Teodosie, pe care a legat-o și cu sărbătoarea Înălțării.

Arhiepiscopia Tomisului, reacție după achitarea lui Teodosie

Astfel, Arhiepiscopia Tomisului a scris un mesaj prin care arată că se bucură de achitarea lui Teodosie: „Sărbătoarea Înălțării Domnului aduce tuturor bucuria înălțării unei justiții drepte. Pe fond, s-a demonstrat că toți slujitorii Domnului și ceilalți inculpați au fost târâți pe nedrept într-un proces. Pentru aceasta nu condamnăm pe nimeni, ci ne rugăm în continuare lui Dumnezeu, iertând pe cei ce au văzut infracțiuni acolo unde nu e cazul.”

Oficialii clerului din Constanța au transmis și un mesaj către Înalta Curte, pentru care se roagă să dea „achitare” în dosar: „Arhiepiscopia Tomisului mulțumește Curții de Apel pentru că a săvârșit o judecată dreaptă și nu s-a lăsat influențată de presiunile exterioare actului de justiție. Avem încrederea că Înalta Curte va păstra această sentință de achitare a tuturor celor din dosarul Nazarcea.”, transmite Arhiepiscopia Tomisului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri