Caută
Close this search box.

La ora meciului România-Germania vor fi 40 de grade. ”E o crimă! Vom sesiza UEFA”

România Under 21 s-a calificat fulminant în semifinalele Euro 2019, de pe primul loc în grupa C, chiar dacă, în ultimul meci al grupei, tricolorii au cam dat-o la pace cu Franța și au remizat, scor 0-0, un rezultat care califică ambele echipe în faza următoare a competiției. România va juca împotriva Germaniei, joi, de la ora 19:00 (18 ora Italiei), pe stadionul Renato Dall’ara din Bologna. 

Ora semifinalei România – Germania a fost schimbată: “Este o crimă! Vom sesiza UEFA”

Atenție: după programarea inițială, România trebuia să joace de la ora 22:00, pe stadionul din Reggio Emilia, însă UEFA a făcut o modificare imediat după finalul meciului cu Franța și a mutat semifinala României de la ora 19:00. Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la Federația Română de Fotbal a anunțat că va depune un memoriu la UEFA prin care cere schimbarea orei de start:

”Este crimă dacă se întâmplă acest lucru! Nu cred că vom juca de la ora 18:00 (nn 19 în România). Nu se poate! M-am uitat pe prognoză, nu știu dacă se poate juca fotbal pe vremea asta, la aproape 40 de grade. Nu știu acum care sunt regulile. Dar știu că la orice loc de muncă activitatea se suspendă după 36 de grade.

Nu știu dacă se poate juca la 19:00. Nu mi se pare corect ca o echipă să joace de la 19:00 și altele de la 22:00. Nu știu ce va fi. Vom face un apel la UEFA! Este un val de căldură extraordinar în zona asta a Italiei!”, a spus Stoichiță la Digisport.

Sigur, aici trebuie să luăm în calcul faptul că și Germania va juca la … aceeași oră!

Francezii ne-au mulțumit după meci!

Naționala Franței a făcut un gest frumos la finalul confruntării. “Cocoșii” au venit la final să le mulțumească românilor pentru rezultatul de egalitate care califică ambele echipe, așa cum a declarat selecționerul Mirel Rădoi la finalul meciului: “Nu ne-au surprins francezii, ştiam că Dembele nu va juca. Ştiam şi sistemul de joc. E fabuloasă atmosfera de aici. Le mulţumim fanilor, au fost mereu lângă noi. Nu a fost deloc uşor, mai ales când naţionala Franţei vine să ne mulţumească”, a spus Rădoi.

România și-a asigurat prezența la Jocurile Olimpice cu această calificare în semifinalele competiției. “Tricolorii” au obținut pentru a doua oară această performanță după cea din 1964. Atu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri