O grupare de extremişti de dreapta a redactat „o listă a morţii” cu persoane de stânga şi pro-refugiaţi prin accesarea bazelor de date ale poliţiei.

Lucrurile au mers până aproape de valorificare: au depozitat arme şi au cumpărat saci pentru a-şi ucide victimele şi a se debarasa de cadavre, conform presei germane, relatează The Guardian.

Procurorul general al Germaniei investighează gruparea Nordkreuz din august 2017 suspectând organizaţia că pregăteşte un atac terorist, potrivit News.ro.

Gruparea, care include 30 de membri, ar avea legături apropiate cu poliţia şi armata şi cel puţin un membru este în continuare angajat în comandamentul special al Biroului de Investigaţii Penale.

Conform Redaktions Netzwerk Deutschland, o agenţie de cercetare din Hanovra, gruparea pregăteşte un atac în masă asupra duşmanilor săi politici.
Membrii grupării au comunicat prin mesaje criptate pe Telegram şi au accesat calculatoarele poliţiei pentru a colecta aproape 25.000 de nume şi adrese ale politicienilor locali care au jucat un rol activ în eforturile civice în perioada crizei refugiaţilor din 2015.
Pe listă s-ar afla membri din SPD, Partidul Verzilor, Die Linke şi Uniunea Creştin Democrată a cancelarului german Angela Merkel.
Aceste informaţii vin după ce la începutul lunii Walter Lübcke, un membru al CDU, partidul conservator al lui Merkel, a fost ucis la domiciliul său din vestul ţării. Un suspect în vârstă de 45 de ani, având legături cu mişcarea neonaziştilor, a fost arestat weekendul trecut.
205 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here