Caută
Close this search box.

Maia Sandu: În foarte scurt timp, justiţia va aplica sancţiunile necesare pentru Plahotniuc

maia sandu

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a cerut demisia judecătorilor Curţii Constituţionale, a procurorului general, Eduard Harinjen, în cadrul unei conferinţe de presă, după ce Partidul Democrat a anunţat că pleacă de la guvernare.

De asemenea, Maia Sandu a anunţat că „justiţia va aplica sancţiunile necesare pentru Vladimir Plahotniuc şi celor care i s-au subordonat”, relatează Unimedia.

„Decizia de astăzi a Partidului Democrat de a merge în opoziţie este una firească, deşi întârziată. Guvernul Filip nu mai există din 8 iunie.

Acţiunile abuzive ale lui Plahotniuc sunt acţiuni ce nu vor rămâne nepedepsite. În foarte scurt timp, justiţia va aplica sancţiunile necesare pentru Plahotniuc şi celor care i s-au subordonat”, a declarat Maia Sandu, potrivit News.ro.

Ea a mai cerut ca judecătorii Curţii Constituţionale să-şi revizuiască toate actele neconstituţionale şi să-şi dea demisia, precum şi ca procurorul Eduard Harunjen să demisioneze imediat.

„Sunt onorată să fiu prim-ministrul acestei ţări, sunt onorată să fiu prim-ministrul cetăţenilor”, a mai declarat Maia Sandu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri