Caută
Close this search box.

Meleșcanu ar putea fi înlăturat de către opoziție. USR, PMP, și PNL au depus o moțiune intitulată „26 mai vă cere demisia, domnule Meleşcanu”

teodor meleşcanu

Opoziția a depus, la Senat, o moțiune simplă la adresa ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu, pentru organizarea alegerilor europarlamentare și referendumului pe justiție de pe 26 mai. Anunțul a fost făcut, în plen, de senatorul USR Adrian Wiener.

„USR PNL PMP au strâns semnături pentru a depune o moţiune simplă intitulată „26 mai vă cere demisia, domnule Meleşcanu”. În consecinţă, vă rugăm să dispuneţi măsurile necesare în vederea declanşării procedurilor legale pentru dezbaterea acestei moţiuni „, a declarat liderul senatorilor USR, Adrian Wiener, în plen.
Atât partidele de opoziție, cât și președintele României, au cerut demisiile miniștrilor de Externe și de Interne, Teodor Meleșcanu și Carmen Dan. Cei doi miniștri au anunțat, însă, că nu vor demisiona din funcțiile pe care le dețin.
Și organizaţia PNL Diaspora a depus, vineri, la Parchetul General, un denunţ penal la adresa ministrului de Externe Teodor Meleşcanu din cauza problemelor care au fost în secţiile de votare din străinătate la alegerile europarlamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri