Caută
Close this search box.

Mihai Gâdea despre propria candidatură la prezidențiale!

gâdea

Jurnalistul Antenei 3, Mihai Gâdea (42 de ani),  a infirmat din nou, în ediția de marți a emisiunii „Sinteza zilei”, zvonurile potrivit cărora ar urma să candideze la alegerile prezidențiale din acest an.

„Am primit astăzi un raport de monitorizare pe care îl face o companie megaspecializată și care urmărește fiecare știre oriunde apare ea și cu subiectele pe care le consideră importante pentru a putea face astfel de rapoarte.

Raportul pornește de la faptul că eu aș urma să candidez la prezidențiale. Maestrul Ion Cristoiu a avut o informație că s-ar fi făcut niște sondaje de opinie și în urma acelor sondaje unii se gândesc că eu aș face asta.

Ce m-a șocat, și unul dintre motivele pentu care am râs foarte mult, este faptul că s-a creat un reach de peste 19.000.000 de oameni. Să ne imaginăm că cineva inventează ceva ce nu există. Cred că în psihologie asta se numește paranoia – este boala grandorii și în același timp este mania persecuției.

Niciodată nu am avut discuții! Nu intenționez să candidez, nu mă interesează acest subiect! O mai spun încă o dată și sper să fie pentru ultima dată! Tare mult mi-aș dori să fie pentru ultima dată!”, a spus Mihai Gâdea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri