Caută
Close this search box.

Neymar a apărut în cârje la poliție. Cum evoluează investigația privind acuzația de viol?

Poliția braziliană l-a interogat joi timp de cinci ore pe Neymar în privința acuzațiilor de viol într-un hotel din Paris a unei femei pe care a întâlnit-o luna trecută prin intermediul rețelelor de socializare – acuzații pe care le-a negat, relatează AFP.

„Adevărul apare mai devreme sau mai târziu”, a spus el reporterilor, cel mai scump fotbalist din lume prezentându-se cu cârje după ce și-a rănit glezna dreaptă într-o campanie pre-Copa America împotriva Qatarului de săptămâna trecută forțându-l sa iasă din turneul din America de Sud. Fotbalistul, în vârstă de 27 de ani, a sosit la secția de poliție cu puțin timp înainte de ora 16:00, ora locală (19:00 GMT) și a plecat la ora 21:00.

Apariția lui Neymar vine după ce poliția braziliană a declarat joi că au depus un proces de defăimare împotriva reclamantului său de viol pentru că ar fi insinuat că poliția este coruptă. În timpul unui interviu acordat săptămâna aceasta televiziunii SBT, Najila Trindade a spus: „Poliția este cumpărată, nu-i așa? Sau sunt nebună?”, ca răspuns la întrebările privind investigația poliției privind presupusul furt al unei tablete de la ea de acasă, care conținea un scurt videoclip care ar fi avut dovezi concludente că a fost agresată.

Situația urâtă a dominat titlurile din Brazilia, în timp ce se pregătește să găzduiască Copa America și a afectat atmosfera festivă înainte de jocul de deschidere de vineri dintre Selecao și Bolivia.

Neymar, care joacă pentru Paris Saint-Germain, a dat anterior o declarație poliției din Rio de Janeiro cu privire la mesajele de pe WhatsApp postate pe contul lui de Instagram care conțineau fotografii intime ale Najilei Trindade. El a spus poliției că un asistent și un tehnician au fost responsabili pentru distribuirea mesajelor și a fotografiilor, a anunțat anterior compania TV Globo.

Mai mult de 60% dintre brazilieni cred că Neymar este nevinovat, potrivit unui sondaj realizat săptămâna trecută pe 2071 de persoane. Doar 14% cred că este vinovat, a spus Parana Pesquisas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri