Caută
Close this search box.

Noi detalii despre crima din Bragadiru, după capturarea criminalului. Manuela e fii

Manuela Emilia Mustăţea, tânăra olteancă de 30 de ani ucisă într-un cartier rezidențial din Bragadiru, a fost tranșată de un tânăr care și-a recunoscut fapta.

Manuela e fiica unui fermier cu peste patru mii de hectare, din judeţul Olt, iar casa din Bragadiru şi maşina le primise cadou de la părinţi.

„Așa este, tânăra este fiica unui om de afaceri de la noi, din Mihăești, domnul Gelu Mustățea. Din păcate, așa este. Nu știu altceva, cine este vinovatul nu știu. Mâine urmează să aibă loc înmormântarea. Dânșii au apartament în Roșiorii, de la noi, din Mihăești, este tatăl său. A adus-o aici, mâine o înmormântează. Este păcat de ea”, a declarat primarul din Mihăești, Constantin Dobrița, pentru gazetanoua.ro.

Tânăra va fi înmormânată duminică în localitatea natală.

Criminalul a fost arestat la Mamaia, alături de complicele său, nimeni altul decât băiatul care îi plimba câinele femeii și despre care se spune că ar fi fost iubitul său secret.

Planul celor doi era să îi fure fetei mașina, însă nu a reușit. Criminalul i-a luat viața și banii găsiți în casă: 150 de lei, scrie Stiripesurse.ro

Tânărul care îi plimba victimei câinele a fost cel care a anunțat moartea ei, iar asta făcea parte din planul lor inițial.

Criminalul are 26 de ani şi a fost capturat la Mamaia. El mărturisit că a ucis-o pe Manuela, ca să-i fure maşina, dar nu a mai putut pentru că autoturismul avea o funcţie de recunostere facială

Suspectul principal a plecat din apartament cu 150 de lei, singurii bani găsiţi. El a înjunghiat-o de cel puțin 30 de ori pe femeie în gât și în abdomen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri