Caută
Close this search box.

Oprișan, banc cu Liviu Dragnea: Îl schimbam la congres, ne-a luat-o Justiția înainte

Liviu Dragnea a ajuns subiect de glume cu presa pentru noii lideri PSD. Tonul l-a dat Marian Oprişan, care le-a spus jurnaliştilor că Dragnea oricum ar fi fost debarcat la la congres, dar că Justiţia s-a mişcat mai repede.

„S-a eliberat de agreementul pe care-l avea cu fostul președinte al PSD, care, după părerea mea, cum să spun, o teroriza” a afirmat Oprișan, după CExN al PSD, citat de realitatea.net.

„Nu cred că se poate pune problema că l-a acceptat, cred că i-a fost impus ulterior devenirii domniei sale ca premier al României. Dar să nu intrăm în amănuntele asta pentru că sunt istorie. (…) Nu a acceptat lucrul acesta, tocmai din acest motiv ne aflăm în situaţia asta, după părerea mea chiar una fericită aş putea spune. (…) Nu vreau să vorbesc despre chestia asta, dar vreau să vă spun că o situaţie fericită în care, din punctul meu de vedere, doamna Dăncilă este preşedintele interimar al PSD şi prim ministru. Nu vreau să intru în amănunte, dar ştiţi foarte bine că după pierderea alegerilor domnul Dragnea nu mai putea rămâne preşedintele Partidului Social Democrat. Ne-a luat-o justiţia înainte”, a spus Oprişan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri