Caută
Close this search box.

Opt ani în cărucior cu rotile. De ce mai merită să trăiești

Fostul fotbalist internațional al Stelei, Mihai Neşu, a suferit acum opt ani o fractură a unei vertebre, în timpul unui antrenament al lui FC Utrecht, şi a rămas paralizat. E un adeăr trist, pe care îl știe toată lumea.

De atunci, nu numai că n-a renunțat la luptă, dar a găsit mereu resurse pentru a se motiva și pentru a spera că poate va mai trăi ziua în care să se poată mișca mult mai lejer. Una dintre noile sale pasiuni, care-l face să uite de necazuri, este designul interior.

„Bucuriile lui sunt simple. Sunt acele momente simple ale zilei. Se trezește, merge la sală, lucrează, vede copiii aceia din cadrul fundației. Fundația e practic motorul lui, îl face să meargă mai departe! Proiectele, mai nou designul…, își dorește foarte mult să dea curs pasiunii lui. Asta a lucrat înainte de fotbal, la arte. Face design de interior, are foarte multe de făcut și le face foarte bine”, a spus fostl său coleg și internațional George Ogăraru.

„Suntem mândri de ceea ce face Mihai Neşu în condiția lui, este un adevărat exemplu! Avem multe exemple în țara asta. Trebuie să le scoatem în evidență, să le vadă și oamenii. Prea sunt ascunse exemplele, la fel liderii, la noi în țară. În schimb, sunt promovate tot felul de alte lucruri”, a mai spus George Ogăraru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri