Ludovic Orban a comentat la Digi24 incidentul petrecut astăzi, în Parlament, unde liberalul Ben Oni Ardelean i-a făcut „nesimțiți” și „tupeiști” pe jurnaliști.

„Este un comportament în totală contradicție cu atitudinea noastră față de mass media. PNL întotodeauna a respectat activitatea jurnaliștilor. Îl cunosc pe Ben Oni Ardelean, a avut întotdeauna relații bune cu jurnaliștii, a fost un accident, cred că era supărat din alte motive”, a spus Ludovic Orban la „Jurnalul de seară”.

Orban a adăugat că l-a sunat pe Ardelean și i-a cerut să prezinte scuze jurnaliștilor față de care a avut această ieșire.

„Și-a cerut imediat scuze de la toți jurnaliștii”, a spus el.

„I-am atras atenția că e un comportament netipic pentru noi, ca partid, noi întotdeauna am avut respect pentru mass media, am încercat să susținem mass media. E destul că îi tratează cu aroganță și superioritate alții, eu nu mă aștept din partea niciunui reprezentant al PNL la un asemenea comportament. O dată accept așa ceva, a doua oară nu voi mai accepta așa ceva, vor urma sancțiuni”, a adăugat Ludovic Orban.

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut, miercuri dimineață, „nesimțiți” si „tupeiști” pe jurnaliștii care au vrut să asiste la discuțiile din comisiile reunite de politică externă și chiar i-a amenințat ca le ridică acreditarea de la Parlament.

178 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here