Caută
Close this search box.

Orban despre Violeta Alexandru: Am considerat că ea este omul potrivit să producă o schimbare la faţă a Partidului Naţional Liberal în Bucureşti

ludovic orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune că a considerat că Violeta Alexandru, propusă preşedinte interimar al PNL Bucureşti, este „omul potrivit să producă o schimbare la faţă a Partidului Naţional Liberal în Bucureşti”. El afirmă că propunerea nu are nicio legătură cu Rareş Bogdan. „Eu am avut discuţii cu Rareş Bogdan încă dinainte de intrarea lui Rareş Bogdan în PNL şi avem o comunicare permanentă şi orice pas ulterior pe care îl vom face îl vom face de comun acord, iar acest pas este gândit în momentul de faţă şi îl vom anunţa în curând”, mai spune Orban.

Ludovic Orban a spus, marţi, la finalul reuniunii Biroului Executiv al PNL, că a făcut propunerea pentru preşedintele PNL Bucureşti, urmând ca, până săptămâna viitoare, împreună cu acesta, să formuleze propuneri pentru preşedinţii organizaţiilor de sectoare, iar peste încă o săptămână conducerile interimare să fie validate în Biroul Politic Naţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri