Caută
Close this search box.

Paul Stănescu şi familia, discordie la maximum! Vor să se denunţe la DNA!

paul stănescu

Paul Stănescu şi rudele sale administrează o avere imensă. Vestea că nora capului clanului e gravidă cu nepotul acestuia a dus la o adevărată explozie nucleară în interiorul familiei.

Și asta pare să se lege și cu demisia subită din fruntea PSD a lui Paul Stănescu de vineri! Iulia Stănescu, fostă Grecu, este gravidă cu fiul fratelui lui Paul Stănescu, deputatul Alexandru Stănescu. Pe care-l cheamă tot Alexandru, ca pe tatăl său! Fiul lui Paul Stănescu și Iulia Grecu sunt în plin proces de divorț după ce în anul 2015 au făcut o nuntă fastuoasă și mai apoi luna de miere și fotografiile de nuntă în insula grecească Santorini!

Scandalul a izbucnit după ce Iulia a rămas gravidă după ce mai multe încercări între ea și băiatul lui Paul Stănescu au dat greș.

Inițial, deși au fost mai multe zvonuri, lucrurile păreau de domeniul irealului. Însă, în cele din urmă, lucrurile au ieșit la iveală.

Iulia Stănescu ar fi spus chiar că a ales această variantă, de a-i dărui un moștenitor fiului lui Paul Stănescu prin intermediul verișorului său primar, pentru ca tatăl copilului să fie din neam!

Partea de nepotism și politico-financiară

La acest moment, multe dintre afacerile Clanului Stănescu sunt la comun! Cei doi frați, Paul și Alexandru Stănescu, dețin acțiuni la mai multe societăți comerciale și dețin, tot la comun, suprafețe uriașe de teren agricol!

Mai mult, Paul Stănescu și-a albit multe dintre afaceri trecând societăți pe numele socrului mic, preotul Spiru Grecu din Corabia! Care, acum, după ce a izbucnit scandalul, nu mai vrea să recunoască dreptul lui Paul Stănescu asupra acestor societăți!

Și un amănunt de culoare: casa pe care o construia familia Ștefan și Iulia Stănescu este pe numele acesteia din urmă!

Paul Stănescu s-a bătut cu cumnata lui de Sfinții Constantin și Elena

Scandalul a izbucnit în ziua de Sfinții Constantin și Elena când era sărbătorit Constantin Stănescu, tatăl lui Paul și Alexandru Stănescu, fost primar al comunei Vișina și cel considerat șeful Clanului Stănescu!

Cearta a degenerat atât de tare încât cei doi, Paul Stănescu și Camelia Stănescu, s-au bătut la propriu!

Pe lângă natura sexuală a conflictului dintre cele două familii, cea de natură materială par și mai importantă! Paul Stănescu și fratele său Alexandru dețin împreună mai multe afaceri și suprafețe de teren în comuna Vișina și în localitățile învecinate.

Cei doi frați, Paul Stănescu, senator PSD, și Alexandru Stănescu, deputat PSD, se amenință cu DNA-ul

Cei doi frați, Paul Stănescu, senator PSD, și Alexandrul Stănescu, deputat PSD, se amenință cu DNA-ul după ce Paul Stănescu și Camelia Stănescu, cumnata acestuia, s-au păruit în ziua de Sfinții Constantin și Elena.

Cele două familii dețin și administrează în devălmășie mari suprefețe de teren și foarte multe afaceri pe teritoriul comunei Vișina, de unde provin și locuiesc, dar și în comunele învecinate și în orașul Corabia. Unde viceprimar este cumnatul deputatului Alexandru Stănescu și primar un interpus al lui Paul Stănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri