Caută
Close this search box.

Pentru liniștea UDMR-ului. Dosar penal românilor care au pătruns cu forța în cimitirul din Valea Uzului, de Ziua Eroilor!

Fără îndoială, e vorba aici de un dosar politic și nu de unul de drept comun.

Asta ca să nu mai ”țipe” UDMR-ul, de care toată lumea are nevoie la guvernare! Nu-i așa?

Poliția Bacău a deschis un dosar penal pe numele cetățenilor români care au distrus joi poarta de la Cimitirul militar din Valea Uzului, potrivit unui comunicat Jandarmeriei. Reamintim că sute de români au forțat joi intrarea în cimitirul care fusese încuiat cu lanț și lacăt de Primăria Sânmartin.

Imaginile de la fața locului arată cum mai mulți români au intrat în cimitir prin spate, sărind gardul, și apoi au distrus poarta. Ei au evitat în acest mod cordonul de jandarmi care proteja intrarea. Odată distrusă poarta, sute de români au intrat în cimitir.

”După terminarea manifestației, o echipă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Polițe Județean Bacău a efectuat lucrările specifice necesare identificării criminalistice. Având în vedere aspectele constatate la fata locului, respectiv distrugerea porții de acces în cimitir, s-a dispus constituirea unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 253 Cod Penal, precum și în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptelor și a identificării persoanelor implicate”, se arată în comunicatul citat.

Jandarmeria arată în comunicat că ”deși au fost înregistrate câteva momente tensionate, nu au fost situații care să impună intervenția în forță sau alte măsuri speciale”.

Un răspuns

  1. daca nu se puneau lacatele nu avea nimic poarta nu pentru unii muma si altii ciuma adica udmr face ce vrea in tara in romania sa puna lacate in cimitirile din ungaria daca asa le place si sa ne lese in pace ,poarta si reparatiile sa le plateasca cei care au pus lacatele nu bagati patriotii la necaz sa fiim obiectivi.si la puscarie cu cei care au pus saci de gunoi si lacatele.daca e dreptate sa fie pentru toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri