Caută
Close this search box.

Poliţist local din Piteşti, reţinut după ce ar fi agresat şi ar fi reţinut ilegal un şofer

Un poliţist local din Piteşti a fost reţinut, fiind acuzat că ar fi agresat un şofer pe care l-ar fi şi reţinut în mod ilegal. Bărbatul este cercetat pentru purtare abuzivă şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

”Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continubat cercetările într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă şi au reţinut un funcţionar public, de 25 de ani, din Piteşti”, a anunţat, vineri, IPJ Argeş.

Sursa citată a precizat că, în ziua de 12 iunie, cel în cauză, fiind în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, ar fi agresat fizic un bărbat, pe care, ulterior, l-ar fi lipsit de libertate fără a avea acest drept.

”După administrarea probatoriului, împotriva acestuia a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a mai transmis IPJ Argeş.

Potrivit presei locale, este vorba despre un poliţist local, care ar fi oprit în trafic un şofer, pe care l-a agresat şi l-a dus la sediul instituţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri