Caută
Close this search box.

Ponta, atac extrem de dur la ministrul Transporturilor: Lasă minciunile și fă ceva pentru românii de care îți bați joc

victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, l-a atacat pe ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, printr-o postare pa pagina sa de Facebook. Ponta l-a îndemnat pe ministru să „lase minciunile” și să „facă ceva pentru români”. Redăm mai jos integral postarea:

„Aeroportul Bucuresti Otopeni – ora 1.30 dimineata! Aproape o mie de oameni vor sa ii transmita Ministrului Transporturilor Razvan Cuc urmatoarele ganduri “de bine” ( alaturi de tradionala deja “..ie”) : MINCINOSULE – NESIMTITULE – INCOMPETENTULE !

Politistii de frontiera stau inghesuiti in cateva cabine si fac minuni sa proceseze pasapoartele oamenilor obositi de pe drum si nervosi pentru cozile uriase / trebuie unificate cele doua puncte de control existente acum si marit spatiu de intrare ( asa cum s-a facut deja si functioneaza la PLECARI / dar pentru noi spatii si noi cabine pentru politisti este nevoie de aprobarea si organizarea Ministerului Transporturilor – care evident are treburi mai importante de facut!

Iar Ministrul Transporturilor Razvan Cuc a avut o singura treaba : sa il schimbe pe directorul Aeroportului pus de Rovana Plumb cu un om al lui! De restul il doare in cot!

Pentru a pune porti electronice accesibile tuturor celor care au pasapoarte biometrice trebuie decizia Ministrului Transporturilor – care nu are timp de asa ceva!

Dupa ce reusim sa trecem toti de control ( prin efortul politistilor prezenti la ora asta la treaba) ajungem la bagaje unde urmeaza sa asteptam inca o jumatate de ora ca nu sunt destui lucratori sa puna bagajele pe banda – si pentru asta trebuie decizie a Ministrului Transporurilor !

Aeroportul Otopeni este singurul aeroport din Europa ( probabil si din lume) unde NU MAI EXISTA carucioare pentru cei cu bagaje multe – probabil ca s-au scos pana apare o firma a Ministrului din Giurgiu ( ca din Teleorman nu mai e la moda)!

Romanii din Diaspora sunt indignati ( pe buna dreptate) ca au stat la cozi la vot pe 26 Mai / acum insa vor vedea ca vin acasa in vacanta si vor sta si mai mult la cozi la aeroporturi si la punctele de trecere a frontierei terestre / pe vecinii nostri moldoveni ne-am reobisnuit deja sa ii tinem ore in sir ! Pentru ca Ministrul Transporturilor are alte preocupari : minciuni la televizor si sedinte de Partid!

Din acesti motiv avem nevoie sa scapam de ministrii politruci, mincinosi si corupti! Ca sa nu mai vedem cum Statul Roman isi umileste cetatenii in fiecare zi!

Ps – recunosc ca nu mai am chef de toti “inteligentii” de profesie care, la orice critica fac, imi posteaza raspunsul imbecil “ dar ce mai Ponta pe vremea ta nu era asa” !!! Nu – nu era – pentru ca eu luam imediat masuri concrete cand aparea o criza ; si pentru ca din 2015 pana azi traficul aerian si terestru au crescut enorm si conditiile au ramas acelasi! Si oricum ce am facut sau nu eu acum 5 ani nu are nicio legatura cu ce trebuie facut acum!

Cuc – lasa minciunile si afacerile si fa ceva pentru romanii de care iti bati joc in fiecare zi!”, a scris Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri