Caută
Close this search box.

Primar, în vacanța de Rusalii!

Weekend. Vacanță de Rusalii. După amiază spre seară. Căldură, aproape caniculă – și liniște, multă liniște, ales în afara marilor orașe. Dar chiar și acolo s-au calmat lucurile Toată lumea se retrage la umbră, se relaxează și se odihnește, în curți, grădini, la terase ori în propriile locuințe. Asta dacă nu cumva oamenii au plecat la Mare, la munte sau oriunde altundeva în România ori în destinațiile de vacanță de peste graniță…

În localitatea submontană Surani, la nici 30 de km de Vălenii de Munte, liniștea străzilor curate, dar pustii, era deranjată de zgomotul unei motocoase care  tundea de zor iarba din jurul arterei principale. Undeva, chiar în jurul zonei centrale, cel ce părea un muncitor extrem de meticulos, cu o motocoasă de umăr, nu se mai oprea dinntr0o activitate neobișnuită, cel puțin pentru o asemenea zi de vacanță.
Nu mică a fost surprinderea celor ce au trecut prin zonă, aflând că persoana care nu mai prididea, realmente, cu lucrul, era chiar primarul localității Lucian Bucur. Fără martori, fără spectatori sau alte ”conotații”. Pur și simplu, tundea și aranja iarba, inclusiv în preajma unui frumos momument al Eroilor neamului, din apropierea Primăriei.

În rest, cam toată lumea în vacanță.

Frumoasa vacanță de Rusalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri