Caută
Close this search box.

Primar PSD: „Mai avem bani pentru plata serviciilor până în luna august”

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat ca municipalitatea are bani pentru plata serviciilor pana în luna august şi va merge la Guvern, la discuţii privind lipsa bugetului.

„Miercuri, 19 iunie, suntem invitati la Guvern de doamna prim-ministru Dancila la discutii privind bugetul sau lipsa bugetului si la nivel de functionare. Prietenii de bine spuneau ca sunt eu nebun sa ma duc la Bucuresti cu opozitia sa spun ca nu sunt bani, dar acum am vazut tot PSD-ul Bucurestiului, dus la Bucuresti, ca intra in faliment.

Ce inseamna asta? Ipocrizie, mizerie. Cand nu-ti da, nu-ti da, ca esti de la putere, ca esti de la opozitie spui ce e de spus si noi vom merge toate municipiile sa ne spunem pasurile, pentru ca nu ne inchidem. Eu am spus de atunci ca serviciile (Giurgiu Servicii Locale, Giurgiu Servicii Publice, ADPP, Paza Publica, n.r.) le am asigurate pana in luna august, bani pentru servicii, atat.

Ni s-a spus ca ni se vor da banii pe care ni i-au luat, adica pe ianuarie, februarie si martie, perioada cat nu a fost aprobat bugetul noi, in loc sa luam 60 la suta din impozitul pe venit, am luat 41,75, diferenta de 18,25 trebuie sa ni se dea acum. Trebuie sa ne dea si diferenta de TVA care nu ni s-a dat.

Nu ne ajung banii nici pentru insotitori, pentru ca Primaria municipiului Giurgiu primeste 19,2 milioane de lei pentru insotitori si trebuie sa platim 23,75 aproape 24 de milioane de lei, deci avem un gol de un milion de euro pana la sfarsitul anului”, a declarat primarul municipiului Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri