Caută
Close this search box.

Primele explicații ale procuroarei care a agresat fetița din Mehedinți: „Am încercat să relaționăm cu minora, dar nu s-a putut”

Procuroarea care a intervenit în cazul fetiței de nouă ani, bruscată de autorități pentru a fi dată spre adopție, a explicat ce s-a întâmplat la fața locului. 

„Am încercat să relaționăm cu minora, dar nu s-a putut pentru că striga, plângea. I-am solicitat fostei asistente maternale să o liniștească. Acest lucru s-a întâmplat la etaj, am coborât în bucătăria de la parter, am încercat să discutăm, să-i explicăm ce urmează să se întâmple. Au început ceilalți membri majori să țipe, s-a creat o hărmălaie. Am reușit să o iau în brațe și am predat-o tatălui. Se zbătea pentru că asta i s-a inoculat, că va fi luată în străinătate și i se va face rău”.

Procuroarea care a intervenit în acest caz este anchetată, sunt trei verificări care o vizează.

2 răspunsuri

  1. Nici macar cu un caine nu este admis sa te porti astfel. Daca tara pe asfalt si lovea un caine orice roman ar fi pedepsit cu închisoare de la 3 luni la un an, conform art 25 –Legea 205/2004. Daca a aplicat acest ”tratament” unui OM, procuratura cauta scuze, în loc sa aplice PEDEAPSA PRIVATIVA DE LIBERTATE pt PROCUROAREA_SCHINGIUITOARE. Rusine!!!!!!!!!! Aplicati legea!!! Dovediti ca Romania este STAT DE DREPT si nu este, pt procurori, STAT DE DREPTI!!!

  2. Si daca nu s-a putut relationa cu minora procuroarea trebuia să o TÂRASCĂ precum pe un CÂINE MORT??? și trebuia să o plesnească?? Acestea sunt DREPTURILE PROCURORILOR??!! Că de DREPTURILE COPILULUI nu stie d-astea acea brută cu chip de om pe care o platim din banii nostri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri