Caută
Close this search box.

PSD susţine că Viorica Dăncilă a revenit la discursul proeuropean la Bruxelles

viorica dăncilă

De la „Eu n-am venit să dau socoteală”, Viorica Dăncilă a revenit la un discurs proeuropean în faţa liderilor Partidului Socialiștilor Europeni, cu care ar fi reluat dialogul.

“Mă bucur să revin alături de marea familie a socialiștilor și democraților europeni. Pentru mine și colegii mei din Partidul Social Democrat este extrem de importantă reluarea dialogului și consolidarea relației cu prietenii și partenerii din marea noastră familie europeană.

Împreună suntem mai puternici, iar partidul pe care îl conduc este determinat să întărească relația cu familia social democrată europeană și să participe activ în luarea celor mai bune decizii pentru toți cetățenii europeni.

În cadrul discuțiilor, liderii PES au apreciat atitudinea proeuropeană a președintelui interimar al PSD, Viorica Dăncilă, precum și schimbarea abordării politice a noii conduceri a Partidului Social Democrat.

De asemenea, au fost transmise aprecieri pentru rezultatele foarte bune obținute de România în exercitarea mandatului Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene”, potrivit unui comunicat al PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri