Caută
Close this search box.

Raluca Turcan anunţă că moţiunea de cenzură contra Cabinetului Dăncilă va fi depusă azi sau mâine

ccr

Prim vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a anunţat că PNL va depune azi sau mâine, la Parlament, moţiunea de cenzură, cu dorinţa ca ea să fie votată până la finalul acestei sesiuni parlamentare.

Mihai Goțiu era optimist în urmă cu o săptămână, în privința unei eventuale moțiuni de cenzură:

”Am remarcat ieri la votul pentru domnul Tăriceanu, cei de la UDMR nu au votat nici pentru, nici împotrivă și sunt semnale că vor vota o moțiune de cenzură. De asemenea, sunt semnale și declarații foarte ferme că vor susține și candidatura propusă de noi și susținută de Opoziție privind Avocatul Poporului, în persoana domnului Eckstein Kovacs Peter.

Desigur, după calculele pe care le-am făcut până în acest moment, la o moțiune de cenzură și la votul pentru Avocatul Poporului, dacă nu se va amâna și nu va fi menținut domnul Ciorbea abuziv până în toamnă în această funcție, ar mai fi vorba de 15-20 de voturi”.

Senatorul USR făcea apel la parlamentarii Puterii care mai au ”un minim bun simț” să voteze moțiunea de cenzură: ”Trebuie să facem tot ce ține de noi să găsim acele persoane, acei parlamentari de la PSD și ALDE care mai au un minim dram de bun simț și de datorie civică să înțeleagă că votul a fost foarte ferm nu doar împotriva lui Liviu Dragnea, ci a modului în care au guvernat România PSD și ALDE în ultimii ani și să susțină această moțiune de cenzură.

În cazul în care nu găsim acest lucru, este evident că nici nu se poate forma un Guvern. Trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru alegerile anticipate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri