Caută
Close this search box.

Rareş Bogdan spune că primarul oraşului Târgu Jiu va fi dat afară din PNL pentru blat cu ALDE

Rareş bogdan

Liderul europarlamentarilor liberali, Rareş Bogdan, a anunţat că primarul PNL din Târgu Jiu va fi dat afară din partid pentru căr fi făcut blat în campania electorală, cu ALDE.

Marcel Romanescu, primarul liberal din Târgu-Jiu, l-a atacat recent pe liderul PNL, pe o temă cu care nu avea nici o legătură: cele spuse de preşedintele Ludovic Orban despre salariile din IT.

Ce spune Rareş Bogdan:

„Toti primarii s-au implicat, unii mai mult, unii mai puţin. Câţiva au făcut-o într-un mod extrem de determinat. În Oradea, Ilie Bolojan a luat 70%. Flutur, Alin Tişe şi Emil Boc au adus cel mai mare plus la zestrea partidului.

Contra-surprizele au fost în zona de sud a ţării, mai ales ele vor fi luate rând pe rând la analiză şi executate. Cei care au făcut pact cu ALDE vor intra în conflict direct cu PNL şi noi le vom face campanie contracandidaţilor care vor lupta acolo.

Vor fi scoşi afară din partid, a şi început la Gorj. Eu voi avea o mare bucurie să susţin contracandidatul lui Dorin Florea, care ne-a lovit la Târgu-Mures când a anunţat că va merge alături de Tariceanu.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri