Caută
Close this search box.

Renate Weber revine cu noi declaraţii revoltătoare. Votanţii de pe listele suplimentare nu au existat!

Renate Weber

Teorii halucinante au fost lansate la Antena 3, în emisiunea directorului postului, Mihai Gâdea. Fostul europarlamentar Renate Weber (ALDE) a făcut o afirmație incredibilă.

La un moment dat, Mugur Cuivică a adus în discuție cele „un milion și jumătate de voturi de pe listele suplimentare”.

Renate Weber a preluat inițiativa și a lansat ghiuleaua: „Eu încep să-mi pun întrebarea foarte serios dacă nu cumva un milion și jumătate, de fapt, sunt oameni care nu s-au prezentat la vot la aceste alegeri și cineva a jonglat cu cifrele”.

Afirmația este cu totul iresponsabilă. Câteva observații sunt de bun-simț, crede jurnalistul Grigore Cartianu.

Pe listele suplimentare au fost TOATE voturile românilor din diaspora (circa 380.000).
Pe listele suplimentare au fost TOATE voturile românilor din țară care au votat la alte secții decât cea la care fiecare era arondat (prin adresa de domiciliu).
Pe listele suplimentare au votat MAJORITATEA studenților din România, în marile centre universitare (altfel, ei fiind arondați la secții din județele de baștină).
Alegerile au fost organizate de guvernul PSD-ALDE; deci, dacă sunt suspiciuni de proastă organizare, ALDE – partidul doamnei Weber – nu poate fi partid-victimă, ci partid-vinovat. Să nu se plângă, ci să explice de ce a organizat prost alegerile!
Frustrarea pierderii unui nou mandat de europarlamentar (ALDE a luat 4,2%, ratând pragul de 5%) și apartenența la partidul mega-șpăgarului C. A. C. P. Tăriceanu au transformat-o pe Renate Weber într-un monstru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri